onsdag 22. september 2010

UFO ?



Det kunne det kanskje vært ?? Da jeg gikk ut med søpla i går kveld, fikk jeg se dette fenomenet. Månen skinte sterkt og fint, og et fly hadde vel passert nær, eller iallefall ser det slik ut nede fra jorda !! Det er da man skulle vært proff fotograf med bedre utstyr. Stilte inn på 1600 ISO,, men kunne jeg gjort noe annet også ??

søndag 19. september 2010

Endelig





endelig fikk vi stoppet ved denne fossen langs Lågendalen, på vei hjem fra Krøderen. Den var tilfeldig ganske vannfylt, det bruste i ørene og luktet høst !!

Og den nye headingen er av mitt nest minste barnebarn Oscar 2 1/2 år.

tirsdag 14. september 2010

Solnedgang på hytta



'Alle' tar vel bilder av solnedganger, men man blir jo heller aldri lei av slike bilder. Lite oppfinnsomt, men du verden så vakkert. Sitte stille og se sola gå ned, DET er bare ubeskrivelig skjønt.

mandag 13. september 2010

Sopp


De står der og støtter seg til hverandre, vissheten om at det går mot høst er merkbar. Høstløvet vitner om det.

torsdag 9. september 2010

Sopp




Ser nesten ut som flaskekorker !! Dessverre ikke helt skarpe. De andre er jo som et kunstverk !! De er sikkert ikke spiselige, så jeg lot dem stå !!!


Egentlig er bildet tatt dagen før jeg dro på ferie, altså en måned siden. Ikke alltid fint vær på hverdagshytta mi, men likevel et 'must' å komme dit.
Tenkte egentlig på det Anne sa om hytteliv. Vi er alle forskjellige, jeg ser nå at generasjoner etter meg MÅ HA hytter med standard minst like bra som hjemme. For meg har alltid essensen vært at det skal være mer primitivt på hytta. Derfor er det kos når jeg igår ettermiddag var på hytta, malte yttervegg til det ble mørkt, og kunne sette meg foran peisflammen og notere i hytteboka i flammen av stearinlys. DET er hytteliv. Jeg har riktignok anskaffet meg en batteriradio der, men ellers har hytta standard -0, som mine barn velger å si det !( Det er nesten trist å sette seg i bilen og kjøre hjem.)Jeg hadde sikkert trives 'et sted der ingen skulle tro nokon kunne bu', eller hva det heter !!!!!