torsdag 28. oktober 2010

Mat


Det er slik kulturmarked i disse dager i Skien, med blant annet ost fra Holland, Spania og England pluss, pluss. Jeg var tilfeldigvis der idag, og kjøpte ost fra Holland i dyre domme. Derfor ble det ost,kjeks og rødvin i heimen. På en torsdag !!!

mandag 25. oktober 2010

Oktobersøndag 2010





Ganske ergelig at jeg ikke kan legge ut innlegg i bloggen min fra det mobile bredbåndet mitt, dermed er jeg jo alltid 'på etterskudd' !!

Men solen har skint fra vi kom opp på hytta fredag middag, til vi var hjemme igjen i ettermiddag.Og fullmåne om natta ! Snøen ble aldri borte der sola ikke kom til, så kanskje den blir liggende !!

Jeg gikk meg en liten tur igår ettermiddag, og fant en liten sidevei nær et hyttefelt som jeg ikke hadde gått før. Stille, stille var det i skogen. Ingen folk på hyttene, det er visst bare vi som er hyttomane.

torsdag 21. oktober 2010

onsdag 20. oktober 2010

mandag 18. oktober 2010

Høst på hytta





Det høstes, hvitrimet gras, og gyllent løv som dekker og pynter, før alt blir brunt og litt trist, før snøen kommer og dekker alt. Jo , årstidene i Norge ville jeg ikke vært foruten !!

tirsdag 5. oktober 2010

Høst


Hun strekker ut en arm, frk Bjørk, for å beskytte lille hr Furu, enn så lenge, før høststormen vil komme og frarøve henne det beskyttende løvet, og hun vil stå igjen , ribbet og fattig, men med vissheten om at det vil komme en ny vår.

mandag 4. oktober 2010

Vann



Det er ikke til å komme utenom, høsten er her, og den er jammen ganske fuktig, for ikke å si klissvåt !! Hyttehelgen ble en innehelg fra fredag til mandag, men jeg fikk satt i album ca 300 bilder fra ferien i Wales, godt å bli ajour.

Gikk en liten tur på søndag, og så på vannmasser som har kraft til å gjøre store ødeleggelser på veier og annet. Denne veien går riktignok 'bare' inn til et grustak og en badeplass, men dog.

At jeg i tillegg hadde mobilen i regnjakkelomma, og at den nesten hadde 'druknet' da jeg kom tilbake !!!!1 Se det, det er en annen historie, som fikk en lykkelig slutt - etter en natts tørk i flere deler, funket den. Takk og så pris, jeg ble et nytt menneske igjen !!!!!