tirsdag 30. november 2010

Hest


Egeentlig er jeg litt redd hester, synes de er store. Gikk forbi noen på min vei her om dagen, og denne ville ha et ord med meg, eller noe. Vakker hest med slikt langt faks, eller hva det heter.

tirsdag 23. november 2010

Jippi !!


Jammen har jeg oppdaget den posen med det jeg nyter på engelske puber, nemlig 'salt and vinegar' = salt og eddik- smak. Helt fantastisk når man drikker wine or whisky or water. Jeg drikker nemlig ikke øl, men holder meg til noe på W !!!!! (dårlig mobilbilde, men dog)

søndag 21. november 2010

Strømmen Kirke


Min eldste datter bor i Strømmen, og siden jeg var barnepike, trillet jeg en tur, fulgte en laaaang gate uten trafikk, og så litt ned til venstre, og vips, der var denne vakre kirken. Jeg var et øyeblikk i tvil om hvor jeg var, men kom etterhvert inn i hovedgaten, og var kjent igjen. Marte ble døpt i denne kirken, men da kom vi i bil fra en annen kant. Min egen kirke, Gjerpen Kirke, er også steinkirke, kanskje derfor jeg synes disse kirkebyggene er så vakre.

lørdag 13. november 2010

Vinter allerede ???


Det er da minst en måned for tidlig !!! Men visst er det nydelig og fredfullt å kjøre inn i et julekort, men det er da ikke jul ennå ???

torsdag 11. november 2010

Tilbakeblikk på minusgrader !


Det er utrolig hvordan man kan komme ut av rytme !! Bare fordi man brekker et bein !! Jeg var jo av de som gikk til Ulvskollen tidlig om morgenen med lykt (på vinteren) uansett vær og temperatur, mer enn 100 ganger i løpet av ett år. Det ble en 'dille'. Ser at i januar på første turen var det minus 17,5, og var oppe ved Brynhildsbu kl 08.30 (etter en times gange bratt stigning). Nå sitter jeg inne og fyrer i ovnen, det er minus 10 og jeg fryser ! PINGLE ! Da er det på med motorvarmer, bare det er et tiltak, fordi jeg ikke har gjort det klart, men ut må jeg idag, fordi jeg skal besøke min gamle far, og kanskje det blir en liten tur til skogs i samme omgang. MEN det må bli lyst først.

Bildet er tatt fra Ulvskollen 4 januar i minus 17.5 !!

mandag 8. november 2010

ser nesten ut som stearin



Søndagens tur gikk til Øvre Holtliene , et kjent område fra barndommens rike. Været var som skapt til bål og pølser, og da vi i tillegg lette etter en omtalt gapahuk, gikk vi vel lenger enn vi hadde tenkt. Trodde vi hadde funnet den, også, men neida, kjentfolk sa at vi fikk lete mer !!!!

På tilbakeveien oppdaget vi noe hvitt i berget, nesten som stearin, og vi er usikre på hva dette kan være ??

Og sopp var det fortsatt på noen stubber. Ingen mangel på foto-objekter !!

søndag 7. november 2010

Lerk


Inspirert av en annen fotoblogg, velger jeg å vise 'mitt' lerkebilde. De lyser brune opp i en ellers grønn skog, nå når bladene fra løvtrærne er borte.

fredag 5. november 2010

Kunst !!



Selv en tømmerlegg kan inspirere til kunst !!! Eller is, for den saks skyld !!

torsdag 4. november 2010