torsdag 30. juni 2011

Ayr




Noen dager i Ayr i Skottland gjorde godt etter en heller hektisk vår. Å suse rundt på pubene uten mål og mening, er slett ikke dumt. !!

onsdag 22. juni 2011

fredag 17. juni 2011

Telemark





Jeg tenkte egentlig på at vi som bor i Telemark er heldige. Vi kjørte til Tuddal , over Valebø, Notodden, Sauland, og bare nøt naturen, selv om det var skyet og en stund regntungt. Lempet av noe ved på hytta til min søster, og dro over fjellet til Gaustadblikk, der vår fetter bygger hytte. Veeeeldig moderne, men hytte godt nok, med en fantastisk utsikt til Rjukan og Gaustadtoppen, Men denne dagen lå skyene tungt over toppen, dessverre. Men en flott tur gjennom deler av fylket vårt. Lurer på om andre er sååå stolte av fylket sitt ??

mandag 13. juni 2011

Grunntjørn

Grunntjørn

Har gjort nytten
Fjellskovatn



Endelig fikk jeg vært innover en bomvei jeg lenge har vært nysgjerrig på. Tok med sykkel, siden det på kartet så ut til å være ganske langt. Svak stigning oppover ca 15 km, etter først 4 km fra hytta til bommen. Det ble tilsammen 8 km asfalt og 3 mil skogsbilvei. Mange nydelige fjellvann ble passert. Det var en fantastisk flott tur, som jeg nøt hvert minutt av. Og Grunntjørn het vannet der veien stoppet og jeg måtte snu.

onsdag 8. juni 2011

Finnvollen






Dagen åpnet med en tur til Finnvollen, start hjemmefra kl 06.22, parkerte bilen 3.6 mil senere og gikk inn til Finnvollen, der hyttene lå som for to år siden, nesten sunket i 'havet' !!! Tåka lå tungt over åsene, så jeg tok en blåmerket sti jeg aldri hadde gått før, og var etter ca 5 timers gange fornøyd. Deilig å kunne være ute på tur. !!!!

tirsdag 7. juni 2011

mandag 6. juni 2011

Årets Fjellmaraton på Beitostølen




Det har nesten aldri vært sååå lite snø i startområdet for Halvmaraton oppe på Valdresflya som iår, sier gubben min, som har startet her 25 ganger tidligere !!! Han fullførte med stil, som den eneste av 'den gamle trimgjengen'. Han er nå 63 år, og har egentlig tenkt å starte neste år også, sprekingen. Jeg holdt meg til en mil Fjellgeit-trase, det holder for meg. Været var supert, selv om vi merket at det var skarpere luft.

onsdag 1. juni 2011

Tja



...det er litt å ta fatt på etter en far som mente 'vedlikehold' var et fremmedord !! Sukk !!