fredag 24. februar 2012

Vår




Det er varmegrader både dag og natt, er våren kommet allerede i februar ?????

torsdag 23. februar 2012

Undring




Det er noen ganger jeg undres !!! Jeg, som er en skogens kvinne, fortrinnsvis alene i skogen, burde jo holdt meg langt unna slike 'forsamlinger' som disse Seniorturene til turistforeningen. Nå er det slik at jeg ikke er sååå godt kjent i byens boligområder, og på disse turene får vi informasjon om både bygningeer og mennesker , det synes jeg er veldig interessant. Å gå i kø kan være en utfordring, men det går stort sett greit. Attpåtil har jeg sagt ja til å gå inn i styret, det er årsmøte idag,og det er utsikter til at jeg blir valgt inn. Jeg synes Seniorene gjør en fin jobb i turistforeningen, og er litt interesseet i å vite mer. Så får vi se hva det kan føre til. Å bli pensjonist fører sannelig til mye en ikke visste på forhånd. !!

tirsdag 21. februar 2012





Dagens tur til Ulvskollen ble som alltid en flott opplevelse. Start 06.50 gjorde at jeg nesten kom opp før sola, den hang som en glødende kule bak trærne rett før jeg var oppe. Godt med en times 'bakketrening' i en morgenstund på godt veltråkket sti. Kom til ferdig varm hytte, og nykokt kaffe, og satt benket med andre kollegåere en times tid , før det var tid for nedturen, som tar ca en halvtime. Fuglene begynner å synge nå som det er varmegrader, skikkelig vårstemning i skogen nå. Deilig !!!!

mandag 20. februar 2012

Fastelavn




Det er alltid koselig å besøke barnebarna i Strømmen. Denne helgen var det Fastelavn, og de fikk være med å bake boller. Min datter Bente har jo et utrolig overskudd, som orker å sette i gang å bake, for de små er ikke akkurat rolige. Det er da jeg skjønner at jeg er eldre !!.

søndag 19. februar 2012

Det våres



Sist helg fikk vi virkelig forsmak på våren. Å kunne sitte i sola, kjenne den varme i ansiktet, DA lukter det VÅR !!!! Resten av uka ble mild og fin, snøen synker, jo, det går den rette veien !!!!

lørdag 11. februar 2012

Et lysglimt.



Noen ganger skal det ikke mer til enn et lite lysglimt for å gjøre dagen enda bedre.

Når sola skinner på en tretopp tidlig en morgenstund, da skinner den nesten rett inn i sjel og sinn.