onsdag 21. august 2013

Ferietur med forviklinger
Det ble en annerledes tur enn vi hadde planlagt. Bagasjen min kom ikke med flyet fra Gardermoen til Manchester, og ble først ettersendt 5 dager senere !!! Service !!! Nå skulle vi riktignok være borte i 17 dager, og etter å ha kjøpt ny koffert, og nye klær og tannbørste, dra vi med tor fra Manchester til Bristol (der vi egentlig skulle startet sykkelturen). Det ble to dager i Bristol, tog videre til Bath, der vi besøkte det berømte Romerske Bad, og Jane Austin-museet. Så ble det helt tilfeldig Chippenham (hvem har hørt om det ?), et fint sted, og der måtte jeg kjøpe enda en ny koffert, for den nyinnkjøpte var ødelagt , hjulet bare krasjet !!!
Vi tok taxi ut til Lacock, der en av Harry Potter filmene er spilt inn, og fant i Chippenham de pubene som var der, tror vi. Dagen etter tok vi tog til Yeovil, det har vel alle hørt om !! en koselig liten landsby, med små lokale puber. Så dro vi til Weston Supermare, som ligger ved kysten, og har verdens nest største tidevannsforskjell. Det var for varmt for meg, og siden jeg ikke er noen badenymfe, ble det istedet jakt på stedets tre Camra-puber, vi fant dem alle. Mye hyggelige mennesker der.
Så var det tilbake til Uppermill, der vi feiret Wartime Weekend, sammen med venner fra Norge, og hadde en flott avslutning på ferien der.
Tungvint å dra hjem med tre kofferter, men ..... det gikk da det også.
Greit at forsikringen dekker, men det er allikevel ikke det samme. Kanskje det blir sykkelferie neste år, da.

2 kommentarer:

  1. Flotte bilder og flott historie, selv om planene ble forandret så virker det som at ferien har vært bra :-) Klem fra Linda

    SvarSlett
  2. ÅÅÅå DIT!!! har jeg lyst til å dra Bjørg. Ser for meg hvor fint det må være langs denne kysten, Bath lyder, ja... som en drøm faktisk!!

    Utrolig kipt med den kofferten, alles mareritt!

    SvarSlett