torsdag 19. januar 2012

Seniortur 2 . 2012

Årets andre Seniortur med Turistforeningen. Dagen åpnet med minus 10,5, fram med stillongsen, super'n, motorvarmeren påkoblet, og jeg fikk parkert noenlunde lovlig i passende avstand fra utgangspunktet. Ca 50 stykker ville være med, og vi fikk en flott rusletur på Kleiva, en av de gamle bydelene i Skien. Vår utmerkede turleder Alf Krossli førte oss rundt på kjente og ukjente gangveier, og været kunne ikke vært bedre. Temperaturen ble bedre etterhvert, og enda varmere ble det da vi benket oss på 'bakrommet' i turistforeningens kontor. Vi fikk se bilder fra turene sist år, og hadde et koselig samvær.

Jeg er veldig takknemlig for at jeg kan være med på disse rusleturene, selv om jeg ikke er sikker på om jeg kan kalle det 'trim'. Deilig å være ute i det fine været, uansett.

3 kommentarer:

 1. Det så trivelig ut og så flott vær.
  Klem Marit.

  SvarSlett
 2. Jajjamen, så flotte turer dere har...flotte motiver får du også..Nydelig lys i det første bildet ditt :0) Ha en riktig flott helg :0)

  SvarSlett
 3. Tøft!! og jammen ser det kaldt ut også, sola og nesten frostrøyk på ditt første bilde.

  Trim... jo ja, viktig det, men sosialt, det å gjøre!! noe sammen med andre, bli kjent med andre nye folk, jammen meg bra verdifullt det også.

  Kveldsklem til deg herfra.

  SvarSlett