tirsdag 31. januar 2012

Kaldt
Det ryktes om kulderekorder ned mot minus 37 litt lenger opp i Telemark i dag tidllig. Jeg så det var minus 14 da jeg startet min tur til Ulvskollen ved 7-tida, men blir jo fort varm når det bare er oppoverbakker !!!! Jeg fikk reklamert litt for denne kollen min, siden jeg ble ringt opp av Telemarksendinga (lokalradio) mens jeg gikk der i tusmørket, og måtte fortelle om hvor deilig dette er. For det MÅ da være bedre enn å sitte i et lukket rom (les treningssenter) og svette !!!!! Attpå til er min trening ganske så gratis !!!

Fikk igår melding om at jeg blir oldemor (hjelp) til sommeren, men jeg er da ikke sååååå gammel ??!!!! Får holde formen vedlike uansett.

1 kommentar:

 1. Ohoiiii så utrolig morsomt det hadde vært å hørt det radioinnslaget!! og * smask* til deg for jeg er så enig så enig, juhuuu frisk luft får man også i naturen på denne måten.

  Det skal sies at jeg småler litt av enkelte kolleger jeg også, de stresser for å reservere time på diverse aktiviteter på det treningssenteret, og jeg har på følelsen av at det blir mye stress, mas og jag ja, de MÅ da og da` og det skal skyndes opp og i mente.... hadde fått magesår jeg på den måten. Det er vel så enkelt som at noen passer det for, og noen passer det ikke for. Aktiviteten er vel tross alt det viktigste.

  Kulde har vi også hatt ja gitt, ned mot -20 her mot natta, men i dag virker det nesten som om det er snø i lufta. Begge vi er jo egentlig heldige som snart skal finne frem shortsen. På hvert vårt kontinent, men du og du så kjekt det skal bli. Begynner vel alt pakking og kjenne på sommerfugler i magen du nå... :-))) arti arti

  Speilrefleksen blir med meg ja, nå har jeg da enderlig fått på plass skikkelig forsikring også, trenger jo et spark i rumpa for å ordne denslags, sånn som en ofte tenker på men som en er treig til å få på plass. Men nå ble det en ordning også her.

  Søte små prinsesser du har feiret da, heldig du som har2 slike flotte småjenter å kose deg med. En dag ( men langt fra ennå forhåpentligvis) blir det da min tur også.

  Ha en superkjekk dag Bjørg, klem fra meg til deg.

  SvarSlett