tirsdag 24. januar 2012

Rydde- og- kaste-luneÅååhhhh, det er såååå deilig å få kastet noe jeg har sett på nesten hver dag, nemlig syltetøyglass med innhold fra 2007 og sånn !!! To bøtter syltetøy ble kastet, glass vasket (det er da man skulle hatt oppvaskmaskin!!) , noen av de minste har jeg lovet bort, resten skal i glasscontainer. Ryddig ble det i hyllen i kjellerboden, som forøvrig inneholder mer som kan kasseres. Godt å være i dette lunet, det blir så ryddig, og så god samvittighet man får.
Når det gjelder syltetøy, så har jeg innsett at jeg ikke lenger er den 'husmoren' jeg engang var. Kan huske det var en tilfredsstillelse å ha syltetøyglassene 'laina' opp i hyller, flott merket med sirlige merkelapper. Nå har jeg ikke tid til dette, og vi spiser ikke syltetøy, så hvorfor bry seg med sylting, da ?? Vi bruker en teskje syltetøy hver morgen til frokostblandingen, that's it.

Sånn ær'e bare !!!

1 kommentar:

  1. Det er jo nesten fælt å kaste sånt som er fullt brukbart, men når en ikke bruker det lenger så er det best å bli kvitt det. Ha en fin uke!

    SvarSlett