tirsdag 23. mars 2010

Fugler på hytta
Prøvde å lage en collage over hvilke fugler som er observet hittil iår. Stedet er ved foringsplassen utenfor hytta vår i Nissedal. Jeg gleder meg til våren når trekkfuglene kommer, enten på gjennomreise, eller forblir rundt hytta. spennende.

2 kommentarer:

 1. Lenge lenge har jeg nå kost meg med morgenkaffen her inne hos deg Bjørg :-) en ser at endel våraktiviteter har startet, en ser at snøen delvis minsker, og kjenner jeg godt etter er det nesten så e kjenner den litt gode vårlukta i nesen. Mye vakkert du her har lagt inn, og de fuglene i flukt, en flott ting å ha fanget på minnebrikken.

  Først de senere år faktisk har min interesse for småfugler meldt seg, og har nå en fuglebok liggende ved vinduene her, og jeg lærer noe nytt hver eneste gang jeg finner en ny type som jeg ikke har sett før, kjenner godt bare de aller mest kjente vet du, og det er jo nesten fugler en kan telle på en hånd.

  Regner meg det blir hyttetur på deg i påska, og reiser du nå til helgen vil jeg benytte sjansen å ønske deg gode og solrike dager der oppe.

  Bare en rolig påske her hos oss, ikek hytta dette året nei, en 17 åring i hus, og en er litt i en slik periode at en bør holde seg hjeme og passe fortet, he he, men men en bør vel møtes litt på halveien når en har tenåringer i heimen.

  Klem fra Anne en tidlig torsdag morgen.

  SvarSlett
 2. Så flott en collage! Tusen takk for kommentar hos meg! Ha en fortsatt fin uke.

  SvarSlett