mandag 3. mai 2010

Bondens vår


Det må være dødsens kjedelig å være bonde om våren. Kjøre time etter time att og fram, traktoren rister og det støver. tipper at han er ganske mørbanket i kroppen etter dagens økt, og det er neimen ikke 9 - 4 jobb !!

Men resultatet for oss 'ikke-bønder' er et praktfullt lappeteppe, som sakte grønnes i utrolig mange grønnnyanser. Jeg er glad jeg kan la øynene hvile på et slikt lappeteppe fra stuevinduet/verandaen min.

3 kommentarer:

 1. Jammen har du en flott utsikt fra stuevinduet ditt.Er vokst opp med utsikt både over åkerland og sjø,og heldigvis bor vi slik til utenfor byen at vi ser ganske vidt omkring oss.
  Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett
 2. Det fascinerende å se hvorden det jobbes slik at vi skal få middager i lang tid framover, litt av en innsatsdet gjøres over lang tid. Men dette er ikke noe for en kontormann med 7 til tre tider i kroppe :o)

  SvarSlett
 3. Nemmen Bjørg da, hva vet vel du hva den bonden bedriver i traktoren, he he... Skal se han har den krimboka på øret, kanskje han synger, kanskje han priser seg lykkelig over å unngå bondkona noen timer, hvem vet... MEN; en ting er temmelig sikkert, en vakker åker, hva er vel mer behagelig å se på, særlig på høøsten når det er deilig fønvind og bevegelse i aksene, noe av det flotteste jeg ser faktisk.

  God lang klem til deg denne kvelden

  SvarSlett