onsdag 26. mai 2010

Kattedrama igjen


Denne gangen var det en katt som hadde forvillet seg opp i en diger bjørk i nabohagen. Mye kråkeskrik gjorde at jeg tittet ut for å se hva som var på ferde. Katten torde tydeligvis ikke hoppe ned igjen, og to skjærer og to kråker var stadig bortpå og nappet den i halen. Tilslutt bestemte den seg for å klatre ned, og stillheten senket seg over hagen igjen.

3 kommentarer:

  1. Drama både under ditt tre og mitt tre denne dagen Bjørg :-)

    Men vet du, jeg har jo et ekorn springende, og i helga du var det nesten så det ble tatt av naboens katt. Tror nesten katta hadde det mellom forlabbene, men jeg ropte jammen så høyt at katta ble skremt, naboen kom ut og sønnen ble redd, men ekornet det berga heldigvis.

    Utrolig flotte farger på den katta faktisk.

    SvarSlett
  2. Det hjelper ikke med fin farge. Den bruker mine bed til wc, så jeg jager den så fort jeg ser den. Det er ikke min katt, og den har jammen en tvilling som ser likedan ut. Har aldri sett dem før i vår, så det er sikkert ganske unge katter. Koselig at du følger meg, jeg skulle gjerne lært meg det med å legge tekst under hvert bilde.Sukk, jeg er ikke den som skjønner så mye av data. Ha en fin dag.

    SvarSlett