mandag 4. oktober 2010

VannDet er ikke til å komme utenom, høsten er her, og den er jammen ganske fuktig, for ikke å si klissvåt !! Hyttehelgen ble en innehelg fra fredag til mandag, men jeg fikk satt i album ca 300 bilder fra ferien i Wales, godt å bli ajour.

Gikk en liten tur på søndag, og så på vannmasser som har kraft til å gjøre store ødeleggelser på veier og annet. Denne veien går riktignok 'bare' inn til et grustak og en badeplass, men dog.

At jeg i tillegg hadde mobilen i regnjakkelomma, og at den nesten hadde 'druknet' da jeg kom tilbake !!!!1 Se det, det er en annen historie, som fikk en lykkelig slutt - etter en natts tørk i flere deler, funket den. Takk og så pris, jeg ble et nytt menneske igjen !!!!!

1 kommentar:

  1. Har du sett!! :-0 ja når natureelementene bestemmer seg for å slå til, ja da har vi mennesker lite å stille opp med du! det ser en enten det er vinder, sykloner, orkaner, askeutbrudd og diverse, slike krefter råder vi ikke over...., og faktisk, det kjenner bitte litt ok ut også at vi faktisk har en `overmann` til mennesket. men ja,en ønsker jo neppe at menneskeliv skal gå tapt, ikke slikt ment nei Bjørg.

    SvarSlett