mandag 25. juli 2011

RaulandSå ble det en annen hyttetur denne helgen, en flott hytte, veldig moderne inni, helt alminnelig utvendig. Vi ble guidet litt rundt, fordi hverken Johnny eller jeg er særlig kjent i området. Bildet er fra Møsvatn, der båten Fjellvåken lå klar til å ta med fotturister som skulle inn i fjellheimen. Glad var jeg som IKKE skulle til fjells i dette regnværet. Kanskje jeg begynner å bli gammel og pinglete ??

1 kommentar:

 1. Å Bjørg, jeg klikker og klikker så jeg bokstavelig talt klikker selv snart :-)
  Vært inn her flere ganger sjø, men kan ikke se bildet ditt :-((( Tror faktisk det er nettleseren min som er litt tullete, for jeg har vært borti det før... surfer via Firefox og det er sikkert mest trolig derfor, tor neppe det er noe galt med bloggen og bilde ditt.

  Du suser rundt på tur du å da, trivelig lesning! sprek du blir, og naturopplevelser du får.

  Ble en bloggforandring hos meg ja, ble trist av alle de mørke fargene, gikk dritt lei faktisk, så forandring måtte til om jeg skulle gidde å inn i egen blogg.
  Overhode ikke vanskelig å forandre utseende på bloggen nå etter at de nye blogg malene kom. Enkelt som fot i hose :-) Laget meg en testblogg først og lekte meg lenge.

  Håper du har en god og fin helg kjære Bjørg.

  Klem til deg fra meg.

  SvarSlett