tirsdag 11. oktober 2011

Første frostÅ neiiiii, det er for tidlig. Jeg skulle hentet ved hos min sønn, men har ikke lagt om til pigg enda. Da er det bare å vente til sola kommer, og varmegradene. Det vistes minus 2 da jeg sto opp. Kanskje jeg allikevel må legge om før vi drar til hytta, selv om den bare ligger på 300 moh.

4 kommentarer:

 1. Ja det er visst nære på om natta her også. Har faktisk tenk på å legge om til vinterdekk snart. Kjører piggfritt så det er ikke så farlig om det er litt tidlig.Fikk du mailen. Skrev visst feil i adressen først. Har mistet nettet også, så kjører bare på mobilt bredbånd nå.
  Ha en fin midtuke.

  SvarSlett
 2. Jøss, har du hatt frost? Det har jo kanskje vært i nærheten i Oslo, men ennå ikke is på ruta her! Jaja, vi kommer vel ikke utenom noen av oss!

  SvarSlett
 3. The point of no return.... vi er der og det BLIR vinter i år også :-/ litt bob bob følelse hos meg også som nesten bare har `sommerførekort`.

  Kræsja på vinterføre en gang, og den følelsen av å miste fullstendig kontroll over en bil henger veldig igjen i kroppen desverre, men trener og trener. Ble bare bilen det gik utover den gangen, heldigvis!! men så allikevel...

  Første frostnatt har vært hos oss også, men akkurat nå føles det som om jeg er i verdens lengste regnskur, nesten en uke har den vart jo, og det er så mørkt så mørkt :-( Håper på væromslag til helga så en får luftet seg litt i alle fall.

  Kjør forsiktig uansett du snuppa, noen er glad i deg du vet ;-)

  Anneklem.

  SvarSlett
 4. Ja, jeg måtte kjøre hjem fra høstferie på fjellet for å skifte om dekk! Enda det ikke var meldt frost..... Men det er jo tiden for det ¨så det er nå godt det er gjort.

  SvarSlett