mandag 4. juni 2012

Årets Fjellmaraton

Årets Fjellmaraton på Beitostølen er over. Det ble en utrolig flott opplevelse, særlig for meg som gikk !!! Jeg tok første buss til starten på Halvmaraton med min mann som skulle løpe. Selv ville jeg gå disse to mila, for å se hvordan det var, siden jeg ikke løper. Det ble en fantastisk opplevelse, tok endel bilder underveis. Stillheten og all snøen gjorde det til en vandring nesten 'hellig'. Jeg hadde nesten tårer i øynene der jeg gikk og nøt hvert skritt. Iallefall til det var ca to kilometer igjen, da var jeg sårbeina, hadde vondt i hofteledd, men fullførte på tre timer og 45 min !!!. En opplevelse av de sjeldne. Bare minus 3 grader da jeg startet på toppen av Valdresflya, og knallblå himmel og sol, helt til utpå ettermiddagen, da min mann kom i mål. Søndagen kunne vi nesten ikke gå noen av oss, men det hører med !! Men det ER langt å kjøre, ca 32 mil fra Skien , men hva gjør man ikke når det er gang nr 27 man skal løpe ??!!

1 kommentar:

 1. Skal si Bjørg du er dyktig!!! og dnne vandringen hadde jammmen vært noe for meg også, litt langt, men med god tid og stopp underveis høres turen helt fantastisk ut. Skal si du er skikkelig sprek ja :-)))) me like.

  Sprek han du deler hus og heim med også, hils så masse herfra at dette virkelig er å ta av seg hatten for, med all respekt. nr 27 å sjøøøø, ufattelig...

  Ser å at Peru har kommet som toppfoto her, og du og du så vakkert, et bilde en ser på og ser på og liksom aldri helt får nok, utrolig spesiellt. Bare MÅ ha vært en drøm å oppleve dette `live`.

  Dagene i Trøndelag flyr, og tiden strekker liskom ikke helt til. Hagearbeid og endel også innenhus gjør at blogging har vært litt underprioritert en stund, men vips er en da vel igang igjen.

  Varm klem til deg Bjørg, litt regnvåt fra Trøndelag, he he men pytt pytt håper du tåler det.

  SvarSlett