søndag 17. juni 2012

Sørmyrseter

a Jeg hadde en flott tur med Seniorene i Skien Turistforening til Sørmyrseter. Vi kjørte lenger enn langt (en times tid) oppover i Siljan, forbi Grorud, og frem til Brennevinssletta, der vi startet å gå. Forbi Fagervannsdammen, opp Ormelia (ingen ormer) opp til Store Kongsvann, der vi rastet. Niste og kaffe var såvidt fortært da regnskura kom, og det var bare halvparten av oss som da gikk turen oppom Jotefjell. Jeg fulgte de som gikk ned til Sørmyrseter Turisthytte, en forholdsvis ny og flott hytte, som hører til Kongsberg Turistforening. Vår turleder Bjørn Tullerud hadde nøkkel og noen kunne komme inn. Været bedret seg, og vi fikk se sola på vei hjem. Jeg er glad jeg kan være med på slike turer, denne gang sammen med 25 andre turglade pensjonister.

2 kommentarer:

  1. Flott tur dette Bjørg. Synd at været ikke kan holde seg uten dette regnet. Merkelig navn dette "Brennevinssletta" Ikke rart de måtte stoppe bilkjøringen der. Kunne jo bli promillekjøring.. ha ha.
    Ha en fin søndag.

    SvarSlett
  2. Dette var helt ukjente stedsnavn for meg ja, men det ser og høres da ut som om det var en vellykket tur Bjørg. Ikke særlig varme på din kant av landet heller ser jeg, ingen i shorts og lette overdeler å se :-( men men og Olav har vel klage for oss begge to over her, he he

    Klem.

    SvarSlett