onsdag 11. juli 2012

Broer

Vi gikk over noen gamle broer, kulturminner, spennende og litt trist at slike minner blir borte. tenk om de kunne tale !?!!

1 kommentar:

 1. Nemmen Bjørg, trodde da pensjonister bare satt i gyngestolen, broderte og spiste Kamferdrops, he he men neimenn om du gjør ;-))) og bra er det. Glad jeg for at du er sånn et friluftmenneske og deler alle disse fine bildene med oss. Og denne broa... nostalgi, ett vitne om fortiden som tiltrekker oss som virrer rundt med kamera mellom hendene.

  Pilgrimsferd har du å vært på, å over så lang tid, skal si du imponerer, og jeg smiler og nikker gjenkjennende til enkelte setninger her. Så tett innpå folk over så lang tid, joda det krever det, kan godt forstå den du. Hadde en hatt mulightet til å få litt tid for seg selv også, men sikkert ikke i slikt selskap. Men sikkert kjekt også, pilgrimsleden går jo forbi meg også, den strekningen som Martha og Ari gikk før brylluppet i Trondheim, og deler av den er gått, men slett ikke hele.

  Vi har faktisk hatt en sørgelig vær på min kant av landet i det siste. Mye regn og dager med ikke mye over 10 grader, sørgelig at en liksom ikke får benytte denne fine lyse årstiden, men men vi lever i håpet, og glemmer alt trist når sola viser seg en dag. Det gjorde den i går, men i dag igjen, tåke og regn desverre.

  Her i huset venter vi på ferie nå snart, men vi koser oss så best vi kan med hagearbeid og småturer da.

  Ha en superfin torsdag og klem din vei Bjørg.

  SvarSlett