onsdag 22. september 2010

UFO ?Det kunne det kanskje vært ?? Da jeg gikk ut med søpla i går kveld, fikk jeg se dette fenomenet. Månen skinte sterkt og fint, og et fly hadde vel passert nær, eller iallefall ser det slik ut nede fra jorda !! Det er da man skulle vært proff fotograf med bedre utstyr. Stilte inn på 1600 ISO,, men kunne jeg gjort noe annet også ??

4 kommentarer:

 1. Her har nok et fly lagt fra seg en kondensstripe på himmelen ja, de fører med seg artige linjer noen ganger de der, stilig når den kom så nærme månen som du har fanget her.

  Lavere iso og lenge lukker er vel mitt tips, har du iso 50 eller 100 så prøv på det, lengden på lukker avhenger litt av lys i omgivelsene så der må du nesten teste ut litt.

  SvarSlett
 2. Faktisk er jeg ganske grønn jeg på innstilligner, forsøker flere og lærer i prosessen, grei metode om motivet er der mer enn 1 min i alle fall :-) Rune over her har peiling vettu, det ser en nå bare på den nettsiden hans...

  Bestemor å du ja, heldiggrisen, hjerteknuser!!

  SvarSlett
 3. Kan ikke hjelpe det med gode råd, men ser at Rune har tips.

  Barnebarnet på toppen her er virkelig en sjarmør! Du er heldig som har en slik en.

  God helg!

  SvarSlett
 4. Hei, jeg synes bildene ble bra jeg. Det er riktig å stille opp ISOEN når du har dårlig lys og vil få frem ting som hus og byggninger som på første bilde. Månebilder og fyrverkeri brukes lav ISO og lang lukkertid. Da bør du bruke stativ. Bruk Tv på kreativ område. Eller du kan bruke Bulb og bare holde ned utløseren og rekne sekunder. Prøv deg fram med dette. Ha en god dag.

  SvarSlett