lørdag 11. desember 2010

Adventsuke


Det har vært en rolig uke her på hytta, vi har hele tida prøvd å finne det positive ved at vi ikke kom oss avgårde på ferie. Vi sparte mange penger, vi kunne blitt værfaste der borte, og vi kan kjøpe julegaver her hjemme !! Sukk, det er allikevel ikke det samme. Til Anne kan jeg si at vi har vært i Edinburgh flere ganger, og er enige i at det er en by vi gjerne reiser tilbake til. Vi var der og skulle oppleve 'verdens største nyttårsfyrverkeri' der for noen år siden. Det blåste og regnte så mye at alt ble avlyst, en mann døde da han fikk en sscene blåst over seg, men vi var der, pubene var der, og stemningen var der. En opplevelse for livet, egentlig. Vi vil prøve Hogmany i Edinburgh en gang i fremtiden også.
Idag meldes det om såpeglatte veier på grunn av regn i natt , regn som frøs på bakken !!! Vi må ned til bygda etter dagens aviser, men får vel bare kjøre forsiktig.
Hytta er julepyntet og vi koser oss med juleservice i bruk, og smakt på juleakevitten, også !!

1 kommentar:

  1. det er jo noe spesielt med denne adventstiden. En går liksom på et litt annet gir føler jeg. Mye kos, og litt stress med å få alt ferdig. Egentlig stresser jeg ikke så mye, har lært å gire ned med årene! :)
    Høres fint ut med ferdigpyntet hytte, juleakevitt og greier! Kos deg i adventstiden - og fortsatt god søndag!
    Og nå ser jeg jo at du har vært i Edinburgh før (så ikke det på forrige innlegget ditt)

    SvarSlett