lørdag 4. desember 2010

NedturEn vakker solnedgang i desember, som egentlig skulle vært fra Edinburgh !!!!1 Skikkelig nedtur å få beskjed om cansellerte flyavganger, hele kroppen er innstilt på å dra, i stedet må vi pakke opp kofferter som er fulle av ubrukte ting, og i stedet dra på hytta. Det positive må være at vi sparte mange penger, men det blir liksom helt feil !! Og borte er bra, men med en slik solnedgang, så er det slik at HJEMME ER BEST !

Og jeg tenker at det må være enda verre å tilbringe maaaaaange timer på en flyplass uten å komme hjem, slik som jeg hører på radioen at mange gjør i disse dager. Ha en fin adventshelg.

5 kommentarer:

 1. Nei, så kjedelig det var da, men på en annen side så er det kanskje hyggeligere med en hyttetur enn å sitte på en flyplass de neste dagene å kjede seg :) Får håpe turen kan bli realitet en annen gang. Vakker solnedgang hos deg også, og den kan ikke måles i kroner, men i tanker og følelser, lekkert var det :)

  Fortsatt fin helg Bjørg.

  SvarSlett
 2. Synd at det ikke ble noe av turen.
  Men en hyttetur er ikke så dumt det.

  En flott solnedgang du har foreviget her.
  Fine myke linjer på himmelen.
  Og fine farger.

  Tommy S

  SvarSlett
 3. Åååå nÅ førsT!!! forstår jeg da Bjørg. Tenkte hele tiden at det var den andre veien jeg, at dere satt på flyplass på ventet på å komme hjem igjen til Norge, ja der ser du hvor lett det er å missforstå.

  En blir skuffa ja, en blir så veldig skuffa også, men Edinburgh får du nok besøkt en dag skal du se :-) Har vært der noen dager og det anbefales virkelig, storslått arkitektur i den byen. Men som Rune skriver, timer på vent, på vent, på vent er jammen ikke kjekt det heller. Og litt hyttekos er ikke å forakte kjære venn, i alle fall ikke når en kan ta slike solnedgangsbilder som her.

  Litt snø hos oss i dag, deilig rolig dryss bare :-)

  Fin fredag til deg!
  Anneklem.

  SvarSlett
 4. Dette var da utrolig vakkert!
  Var jo trist dette med turen til Edinburgh da! Har selv vært der for mange år siden, og det kan anbefales. Men ingenting så galt at det ikke er godt for noe, å sitte på vent på en flyplass har jeg også vært med på. Det ødelegger liksom hele turen.

  Flott bilde fra hytta i alle fall!

  SvarSlett