tirsdag 14. desember 2010

Ut på tur i Norge

På en ganske alminnelig vinterdag, strekning Skien - Krøderen, sol og tett snødrev, fra minus 16,5 til minus 7, jo , Norge er variabelt !!!!! Verdifull kvalitetstid med barn og barnebarn i en travel førjulstid.

3 kommentarer:

 1. Og ikke minst viktig kvalitetstid for alle parter og generasjoner Bjørg :-) og tenker jeg mens jeg smiler her, når en i tilegg får så flotte bilder på veien :-)

  Noe helt særegent med bilder av kirkebygg i grunn, bare det å betrakte en gir en spesiell følelse og stemning, men det er nå lille meg da.

  Anneklem på vei til deg.

  SvarSlett
 2. Norge er et land for spesielt interesserte har jeg hørt, så da må det bety at vi alle har spesiell interesse av dette kalde klimaet! Og selv om jeg kan fryse av meg alle fingertuppene og tærne; jeg MÅ liksom ut for å ta bilder av alt dette kalde! For det er jo så vakkert!

  Ellers enig med Anne: kirkebygg gir en egen følelse, særlig med snø og frostkledde trær rundt. Da er det liksom jul snart!

  SvarSlett
 3. Kvalitetstid er viktig å ta seg tid til, både nå og ellers. Temperaturen svinger raskt, her oppe på Konnerud som jeg bor var det -0.9 et par timer i går kveld, mens nede i sentrum var det -11, men så plutselig sank den til -8 og var der hele natten gjennom. Forunderlig rart det der, men vinden fører vel gradene rundt. Pene bilder Bjørg. Sitter å funderer på hvor jeg har sett den første kirken hen...

  SvarSlett