mandag 6. juni 2011

Årets Fjellmaraton på Beitostølen
Det har nesten aldri vært sååå lite snø i startområdet for Halvmaraton oppe på Valdresflya som iår, sier gubben min, som har startet her 25 ganger tidligere !!! Han fullførte med stil, som den eneste av 'den gamle trimgjengen'. Han er nå 63 år, og har egentlig tenkt å starte neste år også, sprekingen. Jeg holdt meg til en mil Fjellgeit-trase, det holder for meg. Været var supert, selv om vi merket at det var skarpere luft.

1 kommentar:

 1. Halloisen Bjørg! Ja nå er det s lenge siden jeg føler å ha vært i bloggen din at jeg måtte ordne meg med kaffe og kjeks i tillegg (noen unnskyldninger for en søtbit må en jo få ha :-)

  Noen hos deg er veldig sprek ja, det skal jammen sies, snakker du om å ha formen inne, hel og halv, og i by og på land, bøyer meg virkelig i støvet for den du. HAN må ha gode sko du.... SER jo du også har vært en tur i Lonon og ristet på hodet i forundring over diverse fottøy...., ja ja tenkte det samme jag. Har jo hatt en helg der jeg også, med joggesko, og ennå vondt i føttene, en kan undres over dem som går på 15 cm høye hæler, det bare må jo sette sine spor i hofter og rygg.

  London er go blir spennende den, en toppers by der en stadig kan opppleve noe nytt. Fikk sett Phantom of the Opera dette året, og det gjorde inntrykk du, jeg hadde frysninger og klump i halsen av den vakre sangen faktisk.

  Hjemme igjen nå og en pusler litt rundt i hagen om dagen, ikke det store sommerværet, men akkurat sån passe til en trønder, 18 grader go lett overskya, fungerer best jeg da, for varmt og jeg stønner bare :-)

  Ha en superkjekk dag uansett gjøremål.

  Anenklem

  SvarSlett