fredag 17. juni 2011

Telemark

Jeg tenkte egentlig på at vi som bor i Telemark er heldige. Vi kjørte til Tuddal , over Valebø, Notodden, Sauland, og bare nøt naturen, selv om det var skyet og en stund regntungt. Lempet av noe ved på hytta til min søster, og dro over fjellet til Gaustadblikk, der vår fetter bygger hytte. Veeeeldig moderne, men hytte godt nok, med en fantastisk utsikt til Rjukan og Gaustadtoppen, Men denne dagen lå skyene tungt over toppen, dessverre. Men en flott tur gjennom deler av fylket vårt. Lurer på om andre er sååå stolte av fylket sitt ??

3 kommentarer:

 1. Telemark er flott og stort ,jeg bor i vestfold men har vært på tur i Telemark mange ganger og jeg blir fasinert av fylke ditt.
  Flott hytte god helg ,Marit.

  SvarSlett
 2. Nja - vet ikke helt om jeg er såå stolt av Oslofylket. Men rundt omkring Oslo er det jo flott, bare jeg kommer meg i marka og på Østensjøvannet. Men nå er jeg ingen utpreget byperson,så jeg holder meg ofta unna byen ja.
  Telemark er jeg ikke særlig kjent i - her har det mest vært Akershus og Møre og Romsdal. Der er det jo veldig flott da! :)

  SvarSlett
 3. Du har så rett, så rett Bjørg...

  ...og egentlig tror jeg jammen ta vi har det godt alle vi som bor i Norges land, vi skulle bare visst og satt pris på det litt mer kanskjer. Frisk luft, friskt vann, plass nok til å være alene på, ja hvor mange i verden har bare DET du..., en kan blir litt smågal bare ved tanken, og ennå finnes det flere av `oss` som klager høylydt... ja forstå det den som kan.

  Flott natur du viser her også ja, men tor jammen ikke en slik moderne leilighet hadde passet meg helt, nei da hadde jeg nok heller foretrekt en plass som din selv om det kanskje er bitte bitte litt mer tungvindt. MYE mer sjarme da gitt :-))

  Fylke mitt, Sør-Trøndelag, ja så klart er en båpde stolt og trivs :-) Sier som fuen over her, intet bymenneske jeg heller. Tror det hadde blitt litt for stressende for meg. Men en liten time i bil og jeg er midt i Trondheim sentrum. En time i bilen og jeg er ved storhavet, en liten time i bil og jeg er midt på snaufjellet, 10 minutter til fots og jeg er midt i skogen, kan man da ha det bedre?? Sykle på jobb til et lite lokalsykehus og ha butikken midt mellom, mer enn nok for meg det faktisk :-))

  Men Telemark, fint der også ja, helt klart!!

  Anneklem din vei!

  SvarSlett