onsdag 21. desember 2011

Solsnu



På min årssiste tur til Ulvskollen møtte jeg morgensola, og tenkte at nå er det like før sola snur igjen, og det blir lyser tider. Selv om vi fortsatt har vinteren foran oss, med kulde snø og is, så går det mot vår igjen. Og et nytt og spennende år ligger foran oss, som vi skal fylle med egne opplevelser. Året som gikk ble et minnerikt år på mange måter, siden min far gikk bort i en alder av nesten 91 år. Har jeg fått noen av hans gener, har jeg enda noen år igjen !!! Min mor blir 91 i februar, og er frisk og rask, ja, ja, kanskje ikke så rask lenger, men hodet fungerer, og hun greier seg selv. Og barnebarna mine vokser så det fosser, de har aldre 24,13,10, 4 og 2, så det er en god spredning. gleder meg til å feire jul med forhåpentlig alle sammen.
Riktig God jul til de som måtte komme innom her, og takk for alle tilbakemeldinger. Det varmer.

3 kommentarer:

 1. God jul til deg også!

  Jeg sa til ungene at nå snur solen og at det går mot vår igjen. Men de synes jeg var fæl som sa det, de venter jo bare på slalomsesongen.

  Juleklem fra Gry

  SvarSlett
 2. Aller først må jeg få si at jeg koser meg stort med dine blider fra Edinburgh. Så morsomt å se dine bilder fra den byen :-)

  Solsnu ja, kjenner jeg sukker og smiler litt bare ved tanken. Håper nå bare vi får en julefeiring med masse godvær, for har så utroligbehov for frisk luft og dagslys som du har hatt her. Blir litt lite med bare helgene, på hverdagene etter jobb blir det jemmen ikke mye tid til lek utendørs i fri flyt.

  God jul til deg også vennen, kos deg med dem du er glad i og ha det kjempekjekt. Varm varm klem fra meg til deg, glad du finnes blant oss i bloggverden jeg, og at vi har funnet litt hverandre vi to.

  SvarSlett
 3. Hei Bjørg, ønsker deg og dine en riktig god jul :)

  SvarSlett