tirsdag 2. oktober 2012

Blåfjell 2012

Årets siste seniortur til Blåfjell, med ca 50 sporty turgåere, oppholdsvær, men vi kjente det var et kaldt drag i lufta. Deilig med kake og bålkaffe, og praten gikk. Jeg er ydmyk når jeg går slike turer (og andre turer), fordi jeg vet at det ikke er så selvfølgelig lenger. Det er stadig flere jeg kjenner som ikke greier slike turer, eller aldri har fått oppleve hvordan det er å nyte naturen rundt oss. Takk for at jeg er frisk og rask til flere turer.

2 kommentarer:

 1. Ja du har så rett Bjørg. Det slo meg det du skrev om at det ikke er en selvfølge at våre modeller skal kunne gå slik på turer i skog og mark. Nylig mistet jeg min søster som var sprek og gikk mye i fjellet og i naturen, både til fots og på ski. Men plutselig slo sykdommen til og hun døde 2. september i år. Hun ble bare 61. Flere jeg kjenner har gått bort bare knapt 60 og litt over.
  Nei vi får være glad for hver dag vi kan være friske og kan komme oss ut på tur. Du holder nå koken ser jeg. Det er bra, fortsett slik.
  Ha en fin uke.

  SvarSlett
 2. Så sant Bjørg! helsa er faktisk det aller viktigste vi har, og en vet vel først hva den betyr når den begynner å skrante litt... Slike turer er forebyggende da!! jøjje min som du holder kroppen i form på denne måten :-)

  Blåfjell :-) dere så ingen blånisser langs stien da? mulig kanskje er navnet bare et sammentreff.

  Håper dere har akkurat det fine været som vi har om dagen, høsten de siste uker har vært fantastisk og helt uten nattekulde. Tåka som ligger så vakkert hver morgen og sola som kommer etterhvert. Blir nesten syk! jeg som må dra på jobb, men kan vel ikke ønske seg uten heller.

  Fin fin uke videre til deg. Anneklem.

  SvarSlett