mandag 3. desember 2012

Desember på hytta

Jeg kunne ikke la være ........ Han så bare ut som selveste julenissen, min samboer, der han var ute og matet fuglene på hytta igår. Kalde minusgrader, 8 i tallet, men heldigvis ikke snø enda. Iallefall ikke så mye, selv om det var hvitt idag tidlig da vi dro hjem, ca 10 cm fnugglett snø. Det skal da ikke snø på minus 8 ????

2 kommentarer:

  1. He he. Ja hva tror du han sier når du sammenlingner han med julenissen? Bildet under var meget fint med god dybde og så vises den lange råken i vannet så godt.Har ikke hatt snø her heller nå, men i dag kom det litt pulversnø mens det var 6-7gr minus. Ha en fin uke videre.

    SvarSlett
  2. Det ser faktisk ut som om dere har noe samme vær som oss, nesten bar bakke og kalde grader. Vært rundt 15 minus her i lang lang tid nå, så ikke så mye en kommer seg ut med kamera nei, å desverre, men på denne tiden av året har en da litt andre gjøremål åsså :-)

    Arti med slike foredrag ja, forstår det sånn at du har vært på billedvisning med Kai Jensen. Har noen slike tøffinger i fotoklubben lokalt her hos meg, så både `fått med meg `isbjørn på Svalbard og bjørn i Finnland denne høsten ( via bilder så klart). Arti er det, og vel ingen stor sak med slik tilgang på motiver, klarer du ta bilde av nissen som forer småfugler har du klart å fange selveste isbjørnen Bjørg.

    Håper du har fine adventsdager. Anneklem.

    SvarSlett