onsdag 12. desember 2012

Harrytur

Nå er jeg ikke helt sikker på at de kaller det Harrytur over hele landet, men jammen ble det en tur over grensen med min datter og hennes eksvenn. Vi kjøper ikke så mye kjøttvarer, men desto mer brennevin. Vi fikk deres kvote også, derfor har vi juleakevitten ihus, og vel så det. Nydelig vær, minus 19 da vi dro tirsdag morgen, det var litt mildere i Sverige. Mye folk på båten, men ikke plagsomt, og god mat. Og jeg lot meg verve til Colorline Club, i tilfelle det blir en tur til ... engang. !!

6 kommentarer:

 1. Jeg ler og ler og ler: `ikke kjøtt, men desto mer brennevin` he he Skal ikke si hvilke bilder jeg nå sitter med i hodet, og jeg kan ikke annet enn å le :-))))

  Joda det kalles Harrytur her på min kant av landet også, men kanskje mest om turer over til Sverige, billige varer det dreier seg om da også, fylle kvoter. Å ja, jeg vet de som fyller bilen med skikkleig gamle kjærringer bare for å få med seg mest mulig alkohol og røyk hjem, men greit nok så lenge damene ikke er kidnappa mot sijn vilje fra ett eller ennet aldershjem da, knis

  Tur med danskebåten er jo alltid kjekt, så lenge ja det ikke er stor sjø over Skagerak og en blir kvale, for har litt for lett for det jeg da...

  Fin fin Luciadag ønskes deg Bjørg. Tenn lys og jag vekk mørket!

  SvarSlett
 2. Det hørtes trivelig ut med den "Harryturen". Ja det er synd at kvotene er så små at en må ha med avholdsfolk. Vi skulle kanskje ha bodd litt nærmere grensa, he he. Ja ja, juleakevitten må vi ha, okke som er.Du har tatt et fint bilde av ferga i solnedgang. Ha en fin førjulstid.

  SvarSlett
 3. Ha en riktig fin jul Bjørg. Kos dere med alle julens goder.

  SvarSlett
 4. Godt nyttår til deg og dine, Bjørg.

  SvarSlett