søndag 17. juni 2012

Sørmyrseter

a Jeg hadde en flott tur med Seniorene i Skien Turistforening til Sørmyrseter. Vi kjørte lenger enn langt (en times tid) oppover i Siljan, forbi Grorud, og frem til Brennevinssletta, der vi startet å gå. Forbi Fagervannsdammen, opp Ormelia (ingen ormer) opp til Store Kongsvann, der vi rastet. Niste og kaffe var såvidt fortært da regnskura kom, og det var bare halvparten av oss som da gikk turen oppom Jotefjell. Jeg fulgte de som gikk ned til Sørmyrseter Turisthytte, en forholdsvis ny og flott hytte, som hører til Kongsberg Turistforening. Vår turleder Bjørn Tullerud hadde nøkkel og noen kunne komme inn. Været bedret seg, og vi fikk se sola på vei hjem. Jeg er glad jeg kan være med på slike turer, denne gang sammen med 25 andre turglade pensjonister.

mandag 11. juni 2012

Ny bil

Ja, ja, så skulle jeg bli 65 år før jeg kjøpte meg helt ny bil. Den gamle begynte å lekke vann igjen, så jeg bare måtte kvitte meg med den, dessverre. Dette er en Skoda Octavia stasjonsvogn, og jeg ble sikkert lurt, men bilen er en drøm å kjøre. Og siden gubben min ikke har sertifikat, har jeg den helt for meg selv. Det vil si jeg kjører han hit og dit, da. Kjekt med arvepenger, men de tar jo slutt en gang !!!!

mandag 4. juni 2012

Årets Fjellmaraton

Årets Fjellmaraton på Beitostølen er over. Det ble en utrolig flott opplevelse, særlig for meg som gikk !!! Jeg tok første buss til starten på Halvmaraton med min mann som skulle løpe. Selv ville jeg gå disse to mila, for å se hvordan det var, siden jeg ikke løper. Det ble en fantastisk opplevelse, tok endel bilder underveis. Stillheten og all snøen gjorde det til en vandring nesten 'hellig'. Jeg hadde nesten tårer i øynene der jeg gikk og nøt hvert skritt. Iallefall til det var ca to kilometer igjen, da var jeg sårbeina, hadde vondt i hofteledd, men fullførte på tre timer og 45 min !!!. En opplevelse av de sjeldne. Bare minus 3 grader da jeg startet på toppen av Valdresflya, og knallblå himmel og sol, helt til utpå ettermiddagen, da min mann kom i mål. Søndagen kunne vi nesten ikke gå noen av oss, men det hører med !! Men det ER langt å kjøre, ca 32 mil fra Skien , men hva gjør man ikke når det er gang nr 27 man skal løpe ??!!