fredag 25. november 2011

Fortsatt bar mark
Jeg vet nesten ikke hva som er best. Greit at det er bar mark, men det er utrolig glatt på steiner og røtter i skogen. Når snøen kommer, tråkkes det til et fast dekke. Uansett ser det ut til at jeg er igang igjen med disse kolleturene. Med Peru og medfølgende Macchu Pichu i febr/mars i bakhodet, regner jeg det som en fordel at denne 'bakketreningen' er igang.
Mosen gir farge i naturen nå senhøstes.

2 kommentarer:

 1. Ohoiiii til Peru!!? jøsses å min da Bjørg for en opplevelse det blir, nå kunne jeg tenkt meg å krympa meg liten til å fått rom i toalettmappa de ja gitt, blitt med som blindpasasjer, he he men noe drypper vel litt på oss også når den tid kommer, da i for av mange spennende bilder .-))

  Samme vær og føre her, plussgrader og barmark. Nesten litt sånn vårstemning midt på dagen i dag når sola kom med noen glimt, alle plener er jo grønne jo, og nabo`n rakte plena faktisk, underlig det å i november.

  Nå uler stormen da, og vi har rydda bort alt som kan bli tatt av vinden. Kommer visstnin til natta, litt spennende å faktisk. Gubbe da, redd for at tv`n ramler ut... ja ja hver med sitt, he he

  Ha en topp fredagskveld. Klem.

  SvarSlett
 2. Det høres spennende ut ;0) Er noe rart m denne høsten ja ;) Flott bilde :0)

  SvarSlett