lørdag 19. november 2011

Der ingen skulle tru........På min vei langs Fyresvatn stoppet jeg for å nyte dette landskapet som egentlig er et Vestland i miniatyr !! Og jeg undres, hvordan kan man trives med å bo så øde og forlatt som denne gården på den andre sida av vannet synes å ligge. Kanskje man må være født der ??!!!!
Det småregnte idag, så bildet ble ikke helt skarpt, men jeg nyter denne veistrekningen.

3 kommentarer:

 1. Det er mange slike plasser her på vestlandet, og det er alltid fasinerende å tenke på hvordan de bor/bodde. For de går jo glipp av mye av det som vi i storsamfunnet bakser med men de har sikkert mye til gjengjeld som vi ikke har. Men jeg ville være 10-12 år og bo der!

  SvarSlett
 2. Jeg vet!!! :-)))

  Satt akkurat i sofakroken med en kjekkas her som suprte hva min ønskedrøm skulle ville vært? ( tv`n på tv2 du forstår) og min ville vært og levd nærmere naturen et år. Et hytte uten jobb, men forstår jo selv også... 1 år?? hadde vel gått en mnd så hadde en vel savnet både det ene og det andre... En lever jo ikke bare av utsikten heller selv om den var toppers fra der hvor du står.

  Regner her også, og tåka har ligget tykk i dag om det er en liten vær trøst.

  Kos deg videre i kvelden Bjørg.

  SvarSlett
 3. Ja det er rart hvor enkelt kunne busette seg før i tida. Spesielt er vel det på vestlandet og nordnorge. Kunne vel være ganske idyllisk til enkelte tider, men tungvint og asosialt.
  Men for den som liker avstressende og stille ,fredelige plasser kan det vel passe.
  Ha en fin søndag.

  SvarSlett