torsdag 27. januar 2011

'Miljøgate' ???????
Jeg undres ! Er slike moderne miljøgater bare for biler ??? Jeg var igjen ute i bygater idag, og gikk denne miljøgaten, og måtte flere ganger opp i snøkanten for ikke å bli påkjørt !!!!!! Er det miljø ????????????????? Kanskje det er jeg som har misforstått noe ????

4 kommentarer:

 1. Skjønner så alt for godt hva du mener ja, ike store plassen en har å bevege seg på du. Bare lov meg å vre forsiktig du, vis dem finger`n Bjørg om de blir for nærgående :-) he he da blir de fortenkt da tenker jeg.

  Jeg har hat fridag og vært på lang øang tur med kamera, og jeg kjenner det gir volsomt til påfyll å bare vandre sånn alene mens tankene surrer om alt og ingenting. Deilig for en som har vært innesperra pga forkjølelse lenge lenge.

  Varm klem til deg i kveld å!!

  SvarSlett
 2. Miljøgate er nok en modifisert sannhet ja, hehe, snakker om å legge til rette for oss som skal gå der. Mange steder er det rett og slett ikke mulig å ta seg fram, og ikke ser det ut til at noen har planer om å endre på det heller. Så gater som dette er nok bare for de som ikke er så mye ute å går tur.

  Mange fin bilder under her også Bjørg. Ha en fortsatt fin kveld :)

  SvarSlett
 3. Miljøgate har jeg ikke hørt om en gang. Det ser ut som det bare er et begrep og ikke realiteter. Det er greitt å kjempe for miljøet og forurensingene, men det er så mange som bare gir f.. Inn i butikken å handler og lar bilen stå med motoren i gang? På bildet var det i allefall ikke gjort mye for at en stakkar fotgjenger skal komme fram. Ha en flott helg.

  SvarSlett
 4. En kan virkelig undres ja! Selv kjører jeg ikke bil, og er avhengig av å komme meg frem på beina eller sykle. Mye ymse brøyting her i Trondheim også.

  :)

  SvarSlett