onsdag 12. januar 2011

Årets første skitur


I dag sto valget mellom Ulvskollen som er en fjelltopp jeg tidligere gikk ca 100 ganger på i året, og hytta mi på Venstøptjern. Hytta vant, været var fint, og da måtte jeg finne fram skia, og med nyinnkjøpt skidress var jeg spent på turen. Tok med kaffe, og det var godt, for det ble et vanvittig slit, løs snø og smale ski er ingen god kombinasjon, jeg gikk igjennom til midt på leggen, heldigvis er det flatt der, men det var tungt, ja. Kom fram, men måtte ta kafferaster underveis. Utrolig godt etterpå !!!!

2 kommentarer:

  1. jøss, du har tydeligvis hatt en slisom tur. Men du har nå fått prøvd skia da. Jeg har vært ut på ski bare en tur enda, men må vel prøve å streve seg iveg til hytta snart. Har i grunnen vært i kaldeste laget for meg enda. Men sola kommer nå høyere på himmelen etter hvert nå, så da blir det bedre. Her ved kysten har det faktisk vært på null noen dager nå. Ha en fin midtuke.

    SvarSlett
  2. Vakre bilder fra skituren din. Herlig å komme seg ut på ski, jeg tok vinterens første skitur på søndag og det var flott! :)

    SvarSlett