tirsdag 18. januar 2011

Mot tåken


Jeg gikk bokstavelig mot tåken idag, men den løste seg opp etterhvert som jeg gikk. Tenkte at jammen må jeg ta vare på dagene som jeg kan lange ut i mitt tempo, ikke glatt, litt kaldt på låra (hadde selvfølgelig ikke stillons på ) , og lite trafikk . Var sammen med 'jenter' på min egen alder, som alle 'feiler' noe, da blir jeg dobbelt takknemlig for at helsa er god. Og det er liksom ikke en selvfølgelighet lenger !!!! Høres ut som jeg er 90, men det fyller min mor i neste måned, og hun er også tålelig frisk og rask for alderen. Godt å ha noe å slektes på !! Men så er hun nordlending, da !!!!!!!!

3 kommentarer:

 1. Er ikke det fint å se når disen ligger tett ikke så langt bort og til nærmere man kommer til lettere blir den, det endrer seg veldig raskt noen ganger. Helsa skal man sette pris på ja, det er ingen selvfølge å legg ut på tur og henge sammen, hver da er vel sånn sett en gave man skulle lære seg å sette mer pris på. Fint bilde fra turen deres :) Ha en fortsatt fin uke Bjørg.

  SvarSlett
 2. Fint å høre at helsa er god. Det er vel noe av det viktigste i livet, hjelper ikke med god økonomi og alskens andre goder når den svikter. Får vel være takknemlig for hver gode dag en har ,ja. Skal ikke bare ta det som en felvfølge. Fint vinterbilde du har presentert for oss. Fint med tåka et stykke unna. Lurte strekt på hva den mørke flekken på veien var. Da jeg forstørret det mener jeg det må være hestelort. Du har kanskje hester i nabolaget, og det er jo trivelig. Ha en fin onsdagskveld.

  SvarSlett
 3. Så lenge man er fresk nok til å ferdes ute i vår flotte natur så skal man være glad og fornøyd.
  Fint bilde, der veien leder blikket innover mot tåka, og skaper dybde i bildet.

  Tommy S

  SvarSlett