mandag 17. januar 2011

Utenfor hytta
Når skal jeg lære at det å ta bilder med tele betinger stativ. Dette kunne jo vært knallbilder, hvis......
Å fjerne disse blitzøynene til ekornet kan kanskje gjøres i Photoshop , som jeg ennå ikke har lært meg.
Og et makroforsøk som også kunne vært skarpere. Sukk !!!

3 kommentarer:

 1. Alt kommer med tid og øvelse. Hovedsaken er vel at du trives med hobbyen din. Resten kommer etterhvert. Les bøker og på nettet. DEn beste norske forfatter av "Digital fotografi i praksis" er Magnar fjørtoft. Den vil jeg anbefale. Så har du de tre bøkene "Digital fotografering", bind 1 , 2 og 3 av Scott Kelby. En humoristisk og meget god veileder som anbefales på det beste. Det navnet du spurte meg om jeg kjente, på bolggen min, er helt ukjent for meg. Bor denne personen i ytre strøk av Trøndelag? Ha en fin fotouke.

  SvarSlett
 2. Skal si du har koelige hyttenaboer du også! så forundret over at dompappen ikke var redd det ekornet jeg faktisk,de er jo så nære så nære.

  Leser det Olav skriver over her og det er nok ting jeg bør ta til meg det også. Ikke lest i det hele tatt jeg heller, bare lekt meg med kamera og det er jo det aler viktigste selv om en ønsker at resultatet skal bli bra.

  Fin fin tirsdag til deg kjære venn.

  SvarSlett
 3. Øvelse gjør mester Bjørg,men stativ er absolutt å foretrekke med tele så sant man ikke har stabilsator i huset eller objektivet, ellers er det fort gjort at det blir litt uskapt på lang tele eller ved dårlig lys. Bakdelen med stativ er at man får litt mer å bære på samt at noen av øyeblikksbildene forsvinner, men det kan gi bra uttelling å ha det også :) Alternativet er å benytte naturen som stativ, trær, greiner osv, det fungerer veldig bra, og er man på skitur fungerer staven også utmerket som stativ :)

  SvarSlett