torsdag 21. april 2011

Tidens tannDen har vel gjort nytten - for en stund siden. Ligger etterlatt , snart dekket av barnåler og rusk og rask. Stille- stille - ligger den der.Mon tro den hører bølgeskvulpet like ved ??

4 kommentarer:

 1. "Prammen og madammen" var det vel Einar Rose sang sammen med Leif Juster i sin tid. Men det var lenge siden. Den gangen var vel også denne prammen i flittig bruk, nå er den tydeligvis overlatt til tidens tann som sakte men sikkert fortærer den tilbake til intet. Her er det bare regn og tåke, men det er meldt bra vær fra i morgen. Kos dere i påsken.

  SvarSlett
 2. Tidens tann gjør sitt her også ser jeg! Trist syn - men den har kanskje gjort nytta si.

  Blogger ikke så mye i påsken, så jeg har ikke fått vært innom deg. Men ønsker deg en riktig god påske - så "snakkes" vi nok mer når den er over!
  Klem herfra! :)

  SvarSlett
 3. Godt den er av tre sier nå jeg, tenkd u om det hadde vært plast eller glassfiver, da hadde den bare vart og vart da...

  Og når sant skal sies er du litt sola mi du Bjørg :-) gode bloggvenner sprer gode varme solstråler også sjø!!

  Klæm t dæ

  SvarSlett
 4. God morgen vennen, det er !.pskedagsmorgen, og årets helligste dag. Snart sinner sola i Trøndelag for himmelen er blå. Lave tempraturer om natta her ennå, men på dagen er det jo så utrolig flott, endelig synger jeg :-)

  Kamera spurte du om Bjørg. På min tur til Barcelona hadde jeg nok min gamle Nikon D40. Kjøpte meg nytt kamera nå etter jul en gang, og da falt valget på et Nikon 7000.
  Mer enn fornøyd jeg faktis, og har ikke tenkt å la meg dras med av alt utstyrshysteriet.
  Klart er det kjekt med nye og bedre linser, men den vesle lønna mi skal nok gå til litt andre ting også. Faktisk så tror jeg at det kan sies at det er jammen ikke utstyret det kommer an på alltid heller, en må lære seg til å se, og bruke det kamera man har. Litt som vaskemaskiner og oppvaskamskiner der der, så mange funksjoner, men for min del vaskes det nå mest på 40 og 60 om du forstår litt hva jeg mener...

  Ha en superkjekk søndag, klem din vei.

  SvarSlett