søndag 3. april 2011

En ny vår
Ikke pent å kikke, men tror nesten dette var en hyrdestund. !! Småfuglene har vært i flertall på hytta denne helgen. Ca 30 bokfinker har funnet veien tilbake, og 6 svart-troster, men de er så raske, og liker ikke at jeg sitter ved veggen ute og ser på dem. De blir nok vant til meg etterhvert. Det sildrer og renner overalt, snøen må gi slipp på taket, det går virkelig mot en ny vår.

Takk for all medfølelse i anledning min fars bortgang. Det varmer. Min gamle mor har nettopp fylt 90, er fortsatt kjempesprek, aktiv i pensjonistforening, harryturer en gang i måneden, og vi vet å ta vare på henne. Blir selvfølgelig særlig minnet på omsorg nå da det er bare henne igjen. Jeg er ennå ikke 'eldste generasjon' !!!

5 kommentarer:

 1. Hehe - måtte jo smile av det siste du sa: ikke eldste generasjon! Jammen har du vært heldig med foreldre som blir så gamle, og som attpåtil er aktiv!
  Ellers er det jo lov å kikke litt på alt som skjer i fugleverdenen nå! De gjør det jo i fullt dagslys, så hva annet kan man vente! :)
  Morsomt bilde!
  Ha en fin søndag Bjørg!

  SvarSlett
 2. Artig bilde! Og flott at dere tar godt vare på deres mor.

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. En härlig bild :) jag kollade lite runt och började att skratta när jag såg den nakna statyn med sol hatt mitt i all snö :)
  tusen tack för din kommentar hos mig :D
  kram /Mimmi

  SvarSlett
 4. Ha ha ja nå er det tiden for fuglenes utfoldelse. Slik er naturen, det må bare til. Flott at din mor er så sprek enda. Min bestemor og oldemor var også over 90, men mor og far gikk bort forholdvis tidlig. Henholdsvis 69 og 75. Her var det sykdom inn i bildet. Nå tiner snøen fort her. Har hatt tre kjempefine solskinnsdager. Men jeg hoster og er ikke i form enda.
  Ha en fin kommende uke.

  SvarSlett
 5. Jag tackar för titten hos mej..ska bli trevligt att följa vad som händer hos dej..
  Ha det..Maria

  SvarSlett