tirsdag 19. april 2011

Froskedam
Helt tilfeldig på dagens tur i nærområdet, oppdaget jeg en froskedam, prøvde å ta noen bilder, froskene 'lo' av meg, iallefall smilte de. Men jeg kommer tilbake med stativ og stol !!!!

6 kommentarer:

 1. He he, ser ut som de ler ja. Har de begynt å legge egg allerede. Men det er vel bobler vi ser kanskje. Ja det blir vel en masse rumpetroll i denne dammen da.
  Ha en fortsatt god påske.

  SvarSlett
 2. Nei har du sett på makan, du fikk jo fanget dem da, så utrolig arti å se :-) bildet var jo helt topp det kjære du, smiler jeg nå.

  Håper du får fine påskedager nå, på hytta du sikkert..., bere hjemmepåske her hos ossi år. Trakter ikke mot hytta som forsatt ligger blant masse snø, nei nå vil en ha vår og blir vel derfor dagsturer ut mot sjøen om været blir bra.

  Fin onsdag ønskes deg.

  SvarSlett
 3. Kjempearti bilde! :) Minner meg om barndommens froskedammer der jeg lekte med rumpetrollene. Froskene gjemte seg alltid, men her titter de frem. Moro!

  SvarSlett
 4. Artig bilde av froskene, og godt gjort å få bilde av dem. De er jo ganske skye av seg så det kan ikke være enkelt å få tatt bilder av dem. Ha en fortsatt god påske! :)

  SvarSlett
 5. Morsomt bilde hehe, flirende frosker er ett sjeldent syn!
  God påske.

  SvarSlett