onsdag 4. mai 2011

ByggverkMed god hjelp av den eldste mannen i huset, hadde den yngste mannen fått seg litt av et byggverk. Nå husker jeg ikke helt om dette var brannstasjon eller kaptein Sabeltanns skip, men flott er det !!!! siden de voksne i huset er opptatt med renovering, er det jo kjekt med et byggverk ute !!!! (Og jeg som er hgemenneske, aner både peoner og aurikler i gamle bed !!)

2 kommentarer:

  1. Klart unger blir inspirert når voksne driver med renovering! :) Litt skal dem jo drive på med, trodde nesten slike byggverk var en saga blott i våre tider jeg. Med tanke på playstation og diverse - slikt hadde jo ikke vi. Da MÅTTE vi jo drive med slikt, i mangel av alle duppeditter vi har i dag!

    SvarSlett
  2. Den skal tidlig krøkes som god krok skal bli, og gode håndtverkere trenger vi vel flere av :-)

    Godt det at noen barn får utflde seg litt, prøve og feile, viktig det både for det ene og det andre. SÅ enig med fru Velkyr over, i mangel på pc og diverse behov for å aktiviseres, var jeg jammen iskogen og bygde hytter jeg også, i dag... nesten ingen å se. Bare de små barnevogner du, lek med dukker, gjør noen det i dag?? uvisst da jeg bare har en sønn, men sjelden å se også, jenter med dukkevogner etter veien...

    Topp dag ønskes deg Bjørg.

    SvarSlett