søndag 1. mai 2011

Hverdagshytta
Sukk, det blir mindre tid til hverdagshytta i disse dager som vi rydder og kaster og rydder og kaster, etter en far som samlet på alt fra rustne spiker til ...... og som i tillegg bodde alene de siste årene. Mor og far ble skilt for 30 år siden. Mange minner, noe blir spart på, så blir det garasjesalg etterhvert, og salg av huset. Alt dette tar tid , selv om jeg er pensjonist, så går dagene fortere enn .... Vi er tre søstre som deler på jobben, men allikevel, det tar TID.
Rundt denne hytta som ligger midt i skogen, ved et vann riktignok, men jeg graver ned disse påskeliljene 'alle' kjøper på våren, så får de komme opp om de vil !!!

2 kommentarer:

  1. Ser ut som en trivelig hytte dette. Må bare ærkjenne at jeg har vært dårlig til å besøke hytta vår jeg også. Syns snøen ligger så lenge der, men fra 15. mai bruker snøen å ha kommet bort. Så er det en og en halv times kjøring dit. Men jeg skal oppover snart nå.
    Ha en fin uke som kommer.

    SvarSlett
  2. Så utrolig trivelig ut, men faktisk sjø tror jeg det er bra det tar litt tid, følelser skal bearbeides og det skal minnes, bare godt å bruke litt tid da. Hadde faktisk blitt litt mer skeprisk hadde dere rydda og kasta alt i løpet av en halv dag, så de så :-)

    Godt dere er tre og kan ta vare på hverandre!

    SvarSlett