mandag 20. februar 2012

Fastelavn
Det er alltid koselig å besøke barnebarna i Strømmen. Denne helgen var det Fastelavn, og de fikk være med å bake boller. Min datter Bente har jo et utrolig overskudd, som orker å sette i gang å bake, for de små er ikke akkurat rolige. Det er da jeg skjønner at jeg er eldre !!.

2 kommentarer:

 1. Her ble man virkelig fristet du, de bollene så jo bare helt sånn *smask* ut Bjørg. Vi feter oss opp og sånn ved fastelavenstider, go faster aldri, he he rart det går litt nedover med mange. I år faktisk skal 120 pasienter fedmeopereres på St.Olavs Hospital, ja også står kreftpasienter i kø... vet jammen ikke helt hva jeg synes om det, men pengene skulle vel vært anvendt til forebygging i tidlig skolealder, det er nå min mening...

  Sett bildene dine fra tur under her ja, mye mer vår du enn meg. Her er vinter de lux ennå, snøskurer på tvers under søndagsturen i går, og i dag våknet vi til 30 cm med puddersnø igjen, men en skal vel ikke forvente annet, det er jo tross alt februar. Kom regn nå i kveld da, så gudene vet hvilket føre vi får etterhvert.

  Snart tur for oss begge to, spennende spennende og så vidt jeg husker reiser du litt før meg? og jeg i Afrika den 11. men hele!!! dagen skal jeg tenke på deg og Macchu Picchu. Det vil bli en opplevelse for livet Bjørg :-)) og jeg er så glad på dine vegne skal du vite. Det er nesten så jeg får gåsehud bare ved tanken.

  Varm varm klem fra Anne.

  SvarSlett
 2. Så skjønnt og flotte bilde :0)

  SvarSlett