torsdag 21. august 2014

Vepseår ??

Jeg vet ikke hva slags dyr som graver i vepsebol, bortsett fra bjørn, og det er det ikke i disse traktene... Men det er et fantastisk byggverk, iallefall det lille som synes over bakken... Et jordvepsebol langs stien jeg går til Ulvskollen.. Jeg er allergisk, og burde holde meg unna denne stien, men det er greit å gå her, en sti der ikke mange andre går.. Så får jeg meditert for meg selv, holdt mine tanker for meg selv, og kan nyte skogen i mitt tempo og på min måte.. Deilig og viktig for kropp og sjel. Siden jeg ikke er god til å trimme på annen måte, er det helt greit å gå til denne kollen et par ganger i uka... En time ganske bratt oppover, og ca tre kvarter ned. Fin trim.

1 kommentar:

  1. Ja vepsebol er det både her og der. Jeg har et par i uthuset. Jeg prøver å la de være i fred, men en dag trodde den nok at jeg var en skummel inntrenger, så vips, snar som lynet stakk den meg på haka.
    Ja det er sikker at å rusle rundt slik i naturen alene i sitt eget tempo og i sine engne tanker, er helsebot for kropp å sjel. Sånn passe mosjon må vi ha vi i denne aldersgruppen. Ellers visner vi bort. Og det skal vi da ikke enda, he he
    Ha en fin helg, Bjørg.

    SvarSlett