tirsdag 8. februar 2011

SkiturBare en elg hadde gått før meg, men jeg så den ikke.

Været var bare helt fantastisk, tok med ski og gikk til hverdagshytta mi, sola varmet i ansiktet, snøen falt fra trærne, himmelen var helt knall blå, enkelte fugler hørtes. Det beste av alt var at det ikke hadde vært mus i hytta siden sist. Hjemturen ble litt slitsom, der sola hadde vært i sporet , ble det klabbeføre, og staven brakk på flatmark. De er vel ganske gått ut på dato disse stavene, og jeg sleit med bortover og nedover med en stav og 10 cm pakket snø festet under skia. Det tok tid, men været var fint, så det ble en firetimers tur. Herlig å være pensjonist !!!

3 kommentarer:

 1. Hadde en bare bodd nærmere bjørg, ja da hadde jeg slått følge, jeg og mitt kamera. Det er jo du som har vinteren og sola kjære venn og oppi Trøndelagen her sitter jeg og er værsjuk for aller første gang i livet... Ja, i kveld har det vært så ille at jeg har satt søpla i gangen, makta bare ikke gå ut med den en gang.

  Ikke rart en må stilne Nikon kløen med et dypdykk i en potteplante, he he

  Men kjekt å se da, at du koser deg stort, bare tink en tanke på meg i morgen når du ser sola :-) `pell dæ opp til Annekjærringa å` si.

  Klem

  SvarSlett
 2. Det så da veldig så idyllisk og vakkert ut dette. Er nå ikke så trivelig med klabbeføra da men. Når sola skinner er liksom alt bra. Fine vinetrbilder. Ha en fin uke.

  SvarSlett
 3. Helledussan man for noen vinterbilder.

  Hadde ikkje gjort meg noen ting om turen hjem tok 4 timer i dette været, så lenge kamera hadde vært med på turen.

  Om det er kaldt så er det jo så fint, og enda bedre fotomotiver synes jeg.

  Ønsker deg en fin søndag og fine motiver neste gang du er ute med kamera ditt.

  SvarSlett