mandag 28. februar 2011

Var det like mye sist år ??


Kanskje heldigvis at man ikke husker å godt, men synes det er mye snø som skal smelte nå i neste måned. for i mars vil vi bare ha varmegrader !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 kommentarer:

 1. Vi har nydelig soooool i dag, etter mange dager med overskyet og snøvær! Masse snø her også (oppholder meg i Solørområdet om dagen), og våren ser ut til ta sin tid før den kommer i gang. Men det er varmegrader ute! :)

  SvarSlett
 2. Jeg tror nesten du har mer snø enn meg Bjørg, og det er vel som den gode Juster sa `mot normalt` he he

  Varmegrader på mine trakter også, og det smelter, det smelter når sola er på sitt varmeste om dagen. I morgen er det jammen mars, og det er hærlig å tenke på alt det fine vi har fremfor oss.

  Håper Fruen har gode dager tross snø :-)

  Anneklem

  SvarSlett
 3. du har nog lika mycket snö som vi har här :)
  jag satt precis och kollade på bilder från 1 mars förre året .. och då hade vi faktiskt lite mer snö här än vad vi har nu :)
  så jag har hoppet kvar om att det snart skall minska med den snö mängden :)
  ha en fin kväll :)

  SvarSlett
 4. Jaggu har du mye snø enda, Bjørg. Her ved kysten er det ikke mye igjen, men jeg var en tur i Anneland (Orkdalsområdet), og der og over fjellet var det godt med snø enda. Faktisk lå det litt nysnø på veien over fjellet. Men det var solskinn og det fine skiterrenget, men i dag var det tannlegen som skulle besøkes, og da var ikke skia med. Ha en fin uke framover. Vi håper på bare varmegrader.

  SvarSlett