søndag 20. mars 2011

TrommerenVassenddammen
Trommeren , synd med nedtappet vann.


en tur til skogs var helt nødvendig idag. sykdom i familien suger all kraft ut av kroppen, og jeg måtte ha påfyll. Dro med stativ og fotoapparat og skulle se etter noen grankorsnebb som jeg vet hekker nær der jeg var, men den eneste 'fuglen' jeg fikk tatt bilde av var denne isfuglen.

5 kommentarer:

 1. Når man tapper ut, bare MÅ det fylles på :-) hvis ikke ramler du sammen du også kjære venn. Jeg vet du har tøffe dager, og trøstens ord kan bli litt fattige, for vi har så utrolig lite å stille opp med når sykdom rammer, men du er tilstede, det er det viktigste Bjørg.

  Varm klem til deg.

  SvarSlett
 2. Godt å hente litt nye krefter ute i naturen når hverdagen sliter på en.

  Flotte bilder, og den is-fuglen var helt herlig!!

  Klem til deg :)

  SvarSlett
 3. Ja, det er tungt med sykdom i familien. Da er det viktig å fylle på litt innimellom, for man skal jo fungere og være der for den som er syk. En kan jo ikke ramle sammen selv heller. Godt da, å ha vakker natur rundt seg som man kan hente litt krefter fra.
  Vakker liten isfugl ble det også!
  Ha en fin søndag - og klem fra meg!

  SvarSlett
 4. Det kan være godt å komme ut i naturen når en kjenner at batteriene begynner og tappes. Det gjør så godt å få slappe av i stille og vakkre omgivelser. Det gir ny energi selv om du ikke råker på den fuglen du kanskje tenkte å ta bilde av. Nei turen i seg selv er nok den viktigste. Ser du har mye snø enda. Men noen barnabber begynner det og bli. Her blåser og regner det felt i dag, så nesten all snøen her ute er borte. Ha en fin mandagskveld.

  SvarSlett
 5. denne isfuglelen din var et herlig blinkskudd og ja kaffen må man ha med seg på tur :)

  SvarSlett