fredag 25. mars 2011

Grantjern - et friminutt

Friminutter er nødvendig for meg i denne tiden som er preget av min fars sykeleie. Jeg vandrer i områder der min far er vokst opp , og kommer liksom nær ham der, spesielt nå når han ikke lenger kan kommunisere.

Det eneste dyret jeg traff på var en hest og en kjempehyggelig eier, som kunne fortelle mye om området som jeg ikke visste om. Deilig å se snøen må vike, selv om snøen ligger meterhøy i terrenget. Fuglene kvitret, hørte både granmeis, kjøttmeis og grankorsnebb, men de var sky og ville ikke fotograferes. Medbragt kaffe og niste smakte. Dette er en av de få veier som er vinterbrøytet, dog ikke for biler, kanskje slike 'høybeina' firehjulsterekkere.

4 kommentarer:

 1. Ja slike skogsveier er trivelige å ty til for avkobling. Artig å treffe hest og eier for en prat. Fine turbilder du viser oss. Trist med din fars sykeleie. Ha en god fredag.

  SvarSlett
 2. Tror det er viktig å finne litt tilbake til veier og steder din far har vært. Gjorde slike ting selv, både før og etter mine foreldre døde. Det har vel med hele sorgprosessen å gjøre - for på en måte er de der ennå på et vis.
  En fin tur har du hatt, treffe hest, fugler og natur er lise for sjelen!
  Ha det godt da - tenker på deg! Klem!

  SvarSlett
 3. Ja nyt dagen og samle krefter i naturen, det høres ut som en god ide!!! Klem fra meg og ønsker deg en god helg også!

  Mette

  SvarSlett
 4. Fint at du kommer deg ut og får luftet kropp og sjel...det styrker! Og i tillegg blir det masse flotte bilder som du deler med oss :)

  Klem :)

  SvarSlett